Ahwatukee Foothills

Ahwatukee Foothills

Brev till Santa hämtar pengar för att göra en önskan

Skriv ett brev till Santa och hjälpa till att göra önskningar. Macy ‘s tror’ Letters to Santa ‘är en kampanj där Macy s donerar $ 1 för att göra en önskan av Amerika, upp till $ 1 miljon, för varje stämplat’ brev till Santa ‘som levereras till Macy s Tro stationer som finns i varje Macy s butik i hela landet. titta på det mest unika julgran ljusa upp på natten. Ytterligare aktiviteter inkluderar två etapper av underhållning, försäljare bås och aktiviteter för barnen. 1 dec i Historic downtown Chandler, Boston och San Marcos gator. Gratis inträde. i ‘Jingle Bells, Batman Lukter!’

Fira semestern med irrepressible juni B. Jones. Barnen i Rum One är redo för en fest. Men när juni drar tatletal Mays namn för den hemliga Santa giveaway hon kläcker en plan att lämna sin nemesis med en stinkande gammal klump kol.

Båtparaden kommer att innehålla så många som 50 festljusade båtar av alla storlekar. Efter mörkret kommer mer än 1000 luminaria att belysa trottoarer i Tempe Beach Park. Särskilda gäst, jultomten, kommer att höra barnens presentförfrågningar och kommer att utgöra fotografier. Fyrverkerierna tänds även efter paraden. Båtparaden börjar den 8 december vid Tempe Beach Park, 54 W. Rio Salado Pkwy. gratis. Ingen visning kommer att tillåtas från Mill Avenue broar. Evenemanget har dockor som kommer till liv, snö faller i teatern, ett julgran växer genom taket och änglar dansar på moln. Biljetter säljs nu. Fredag, december lördag , 22 dec vid Desert Vista High School, 16440 S. 32. St. Begränsade platser tillgängliga.