Air Canada överraskar kanadensare med fri resa hem för semestern

Air Canada överraskar kanadensare med fri resa hem för semestern

Air Canada överraskade kanadensare som bor i London, England med gratis biljetter till biljetter till hemma för semestern i en särskild ‘Gift of Home for the Holidays’ -annons som publicerades på YouTube den 3 december. I videoen besöker Air Canada-piloter ett besök i London ‘s populära Maple Leaf pub och överraskning kanadensare som inte kunde göra det tillbaka till Kanada för semestern med gratis flygbiljetter. Air Canada video kommer bara en vecka efter WestJet publicerade sin egen’ Jul Miracle ‘annons till YouTube. I WestJet video, flygtjänstemän överraskade invånarna i Dominikanska republiken med gåvor från sin önskelista, inklusive en häst. Air Transat släppte sin egen ‘Flight in Search of Santa’ -annons, och visade hur flygbolaget samarbetade med Barnens Wish Foundation i Toronto, Montreal och Vancouver för att göra nästan 300 barns önskemål uppfyllda på ett speciellt äventyr med familj, vänner och en mystisk gäst.