Air India erbjuder ‘Incredible India’ semesterpaket från 1 december

Air India erbjuder ‘Incredible India’ semesterpaket från 1 december

Air India kommer att lansera semesterpaket från den 1 december under Incredible India-programmet i samarbete med statliga turismavdelningar.

Enligt uttalandet från flygbolaget är de stater som har bundit sig med flygbolaget Maharashtra, Karnataka, Sikkim, Gujarat, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Uttar Pradesh, Rajasthan och Jammu och Kashmir.

Turister kommer att kunna välja mellan tre fyra paket i varje stat. De två nätterna och tre dagars paket kommer att vara attraktiva priser och kommer att vara tillgängliga för direkt inköp från Air India webbplats,

Förpackningarna kommer att täcka ett brett spektrum av intressen som djurreservat, religiösa platser, äventyrssporter som skidåkning i Gulmarg och Srinagar, paragliding i Kangra, fort, museer, festligheter mässor som Pushkar i Rajasthan.

Det nationella transportföretaget sade också att det skulle öka förbindelsestillståndet med ATR 72-flygplanet, som drivs av dotterbolaget Alliance Air.

Det driver för närvarande ATR 72-flygningar enligt Viability Gap Funding-normen, i de sju systerns staterna, Puducherry, Karnataka, Andaman Nicobar Islands och Lakshadweep Islands.