Airbnb ägare rullar ut röd matta för att få gästerna att känna sig hemma över julen

Airbnb ägare rullar ut röd matta för att få gästerna att känna sig hemma över julen

HomenewsHeadlinesSuperior bill hörtarSean Duffy optimistiska Trump tariffer kommer att öka ekonominWisDOT hoppas att involvera allmänheten på planer för East Second StreetDNR tillkännager första staten älg jakt i norra Wisconsin detta fallAngel givare hjälpa överlägsen studentportsHeadlinesPrep Playoffs mars 14Onwudiegwu, Pedraines dubbla vinnare på Track O RamaYoung, Pearson heter alla tillstånd i hockeyPackers släppa Nelson, för att skriva GrahamSports Echoes 13: e mars uppehälleHeadlinesHopeful tecken på horisontenOpees erkänna goda gärningar och dåligaPeterson redo att tjäna hemstadVälj kärna för 9: e DistrictHope för framtida behov investeringar

FARGO ‘Över floden och genom skogen till mormors hus går vi.’

Under nästa månad kommer folk att slå på vägen för att tillbringa semestern med familj och vänner. Eftersom det inte alltid finns plats på värdshuset eller mormors nya lägenhet, söker fler och fler människor till alternativa korta bostadsalternativ som Airbnb.

Medan hyresägare försöker få sina gäster att känna sig som hemma, försöker vissa också att hitta en balans när det gäller semesterinredning.

‘Jag försöker vara känslig för sina tullar. Bara för att jag firar jul menar inte att de gör det, säger Pam Matchie Thiede, som erbjuder ett hus i norra Fargo.’ Jag anpassar mig ganska mycket för upplevelsen för mitt folk. Så jag vet lite om varför de kommer ‘.

Förra året sa en gäst att hon ville göra kakor med sitt barnbarn och frågade om Matchie Thiede hade det nödvändiga bakverket. För det mesta gjorde hon, men hon gick ut och köpte nya bakplåtar för gästen att använda.

‘Det är trevligt, för då kommer de tillbaka. Det blir, ‘Detta är den plats mormor stannar när hon kommer till besök,’ säger hon.

När hon frågade den besökande mormor om hon tyckte om ett julgran satte sig, gick gästen av.

‘Det är bra att inte anta,’ säger Matchie Thiede.

‘Folk har möjlighet att bo på hotell, men jag tror att de’ letar efter något mer personlig eller trivsam när de väljer en Airbnb ‘, säger Rachael Steenholdt, som driver två nordliga Fargo-platser.’ Jag växte upp, mitt hem var alltid säsongsmässigt inredda och det hade en extra mysig känsla när det var. Jag tror och hoppas det är något som resonerar med gästerna också. ‘

Hon lägger ut flanellskivor och mormor till filtar, semesterkuddar och säsongens väggkonst. Det större utrymmet har ett julgran och ljuset blinkar ute.

Det här är det första året som Jay och Kristi Nelson har öppnat lägenhet på andra våningen i deras södra Fargo hem till Airbnb, så de kontaktade säsongsbetonade design försiktigt.

‘Vi gillar att komma i semestern utan att vara alltför jul,’ säger Jay i ett sovrum, ett badrumsflatt.

Han står bredvid en bokhylla dekorerad med en del av Kristi samling av avdelning 56 vinterlandsby.

Bredvid bokhylla finns ett dekorativt 3 fot högt rött julgran. Runt köksbänken är ett rött och vitt blommarrangemang över rummet.