aka semester dricka

aka semester dricka

Adress: 3950 Wheeler Ave, Alexandria, VA 22304 ‘Människor verkar älska vår vinter säsong, Tidings, svaret har varit särskilt starkt i år. Det är en stark, kryddig, belgisk blond ale bryggd med Maryland honung, Virginia vet och en mängder kryddor: koriander, kardemumma, färsk ingefära och korn av paradiset. Tidings gifter sig med alla ljusa smaker på sommaren med värme och djup för att få dig genom vintern. ‘Chris Van Orden, chef, marknadsföring och utkik på Port City

Adress: 13041 Lee Jackson Memorial Hwy. Fairfax, VA, 22033

Dryck: Piercing Pils

‘Piercing Pils är en Perry Pils hybrid, en tjeckisk stil Pilsner bryggd med en päronjuice med vitpäron. Päronfruktkomplexiteten piercerar genom de kryddiga tjeckiska Saaz-hopsna vackert och ger en mild syra till denna bleka lager som ger en skarp uppfriskande tippar Amarillo humle lägger till nyanserade citrusnoter som prydar perfekt med frukten. Det blir det sista året för Pils stil vinter säsong. En ny som ännu heter Winter Seasonal kommer att debutera 2016. ‘ Justin Tenpenny, chef för Dogfish Head Alehouse, Fairfax.

Adress: 15950 Lee Hwy, Centerville, VA 20120

Dryck: Fort

Smakspresentationer: Fortet är ett havsstilvin med en näsa full av intensiva koncentrerade solros och körsbärsaromer. Fylld och fast, gommen är fylld med läckra svarta fruktsmakar, torkade frukter, rök, trä och kakao. Vinet vann guldmedalj vid 2014 Grand Harvest Awards.

‘Jag’ rekommenderar vårt portstilvin, kallat ‘Fort’ för en härlig eftermiddagsdrink. ‘Katharine Petterson, biträdande chef och vinklubbskoordinator vid vingården.

Adress: 728 King Street, Alexandria, VA 22314

Dryck: Honungskanin cocktail

‘När semestern närmar sig och underhållande sparkar i full utrustning, finns det ingen bättre tid att borsta upp dina cocktailtillverkningar med en uppvärmningsdrink från Todd Thrasher, partner / bartender i Eat Good Food Group (Restaurang Eve, PX Society Fair ) Todd skapade honungskaninen, en säsongsmässig, aromatisk blandning av Corsair Rum, Ginger, Honung, Kanelsticka och Citronsaft. Förutom att vara läcker har cocktailen också läkningsproblem, för att avvärja Vinterkyl. ‘ Jennie Kuperstein, kommunikationsförbindelse, äta god matgrupp

Adress: 1800 Tysons Blvd, Tysons, VA 22102

Dryck: Bönder Fizz cocktail

‘I väntan på semesterperioden är vår Farmers Fizz-cocktail en bestämd favorit. Den är festlig och sofistikerad. Den är gjord med Beefeater Gin, St. Germain Elderflower, apelsinbitter och gnistrande brut. Det är en perfekt vintertidscocktail.’ Meaghan O ‘Shea, direktör för marknadsföring och PR på Farmers Restaurant Group

Var: Grundare Jordbrukare

Adress: 1800 Tysons Blvd, Tysons, VA 22102

Dryck: Bönder Fizz cocktail

‘I väntan på semesterperioden är vår Farmers Fizz-cocktail en bestämd favorit. Den är festlig och sofistikerad. Den är gjord med Beefeater Gin, St. Germain Elderflower, apelsinbitter och gnistrande brut. Det är en perfekt vintertidscocktail.’ Meaghan O ‘Shea, direktör för marknadsföring och PR på Farmers Restaurant Group

Adress: 3950 Wheeler Ave, Alexandria, VA 22304 ‘Människor verkar älska vår vinter säsong, Tidings, svaret har varit särskilt starkt i år. Det är en stark, kryddig, belgisk blond ale bryggd med Maryland honung, Virginia vet och en mängder kryddor: koriander, kardemumma, färsk ingefära och korn av paradiset. Tidings gifter sig med alla ljusa smaker på sommaren med värme och djup för att få dig genom vintern. ‘Chris Van Orden, chef, marknadsföring och utkik på Port City

Adress: 13041 Lee Jackson Memorial Hwy. Fairfax, VA, 22033

Dryck: Piercing Pils

‘Piercing Pils är en Perry Pils hybrid, en tjeckisk stil Pilsner bryggd med en päronjuice med vitpäron. Päronfruktkomplexiteten piercerar genom de kryddiga tjeckiska Saaz-hopsna vackert och ger en mild syra till denna bleka lager som ger en skarp uppfriskande tippar Amarillo humle lägger till nyanserade citrusnoter som prydar perfekt med frukten. Det blir det sista året för Pils stil vinter säsong. En ny som ännu heter Winter Seasonal kommer att debutera 2016. ‘ Justin Tenpenny, chef för Dogfish Head Alehouse, Fairfax.

Adress: 15950 Lee Hwy, Centerville, VA 20120

Dryck: Fort

Smakspresentationer: Fortet är ett havsstilvin med en näsa full av intensiva koncentrerade solros och körsbärsaromer. Fylld och fast, gommen är fylld med läckra svarta fruktsmakar, torkade frukter, rök, trä och kakao. Vinet vann guldmedalj vid 2014 Grand Harvest Awards.